• Log masuk

Tentang kita


Imaginasi inspirasi dengan menjadi cerita
Fikiran seorang anak adalah luar biasa apabila ia tidak dikekang. Berikan anak lelaki pedang, dan dia akan percaya dia sedang dalam pengembaraan untuk menyelamatkan kerajaan ajaib. Berikan seorang gadis tongkat dan dia boleh menjadi jampi dengan tongkat sihir.
Idea keperibadian ini menonjolkan setiap cerita yang telah kami kerjakan untuk mencetuskan imaginasi dan keyakinan untuk meneroka kemungkinan baru.


Dengan teknologi kami, mana-mana orang dewasa boleh menyesuaikan cerita untuk memberi inspirasi kepada kanak-kanak dengan cerita yang unik kepada mereka. Mempunyai pemilikan cerita menjadikannya lebih relatable dan pengalaman.
Setiap cerita dengan teliti dilukis dan dicat dengan cinta oleh ilustrator kami dari seluruh dunia.


Tugas kami adalah untuk memastikan bahawa apa-apa cerita yang mereka bayangkan boleh menjadi jelas dan memperkaya. Matlamat kami adalah untuk memupuk nilai-nilai positif di kalangan kanak-kanak di sekitar pembelajaran, berkongsi dan menjadi ahli produktif kepada masyarakat.


Dijalankan oleh sekumpulan orang tua yang bersemangat tentang pendidikan awal, cerita kami direka untuk memberi minat terbaik kepada anak-anak anda. Kami berharap buku kami akan membawa kegembiraan kepada berjuta-juta kanak-kanak di seluruh dunia.

Press Mentions