• Log in

Over ons


Verbeeldingskracht inspireren door in een verhaal te zijn
De geest van een kind is verbluffend als hij niet beperkt is. Geef een jongen een zwaard en hij zal geloven dat hij op avontuur is om een magisch koninkrijk te redden. Geef een meisje een stok en zij kan toverspreuken met een toverstaf.
Dit idee van personalisatie ondersteunt elk verhaal waaraan we hebben gewerkt om de verbeelding en het vertrouwen te wekken om nieuwe mogelijkheden te verkennen.


Met onze technologie kan elke volwassene verhalen aanpassen om kinderen te inspireren met verhalen die uniek bij hen horen. Het bezit van het verhaal maakt het meer relatable en ervaringsgericht.
Elk verhaal is minutieus geschetst en met liefde geschilderd door onze illustratoren uit de hele wereld.


Het is onze taak ervoor te zorgen dat elk verhaal dat ze voorstellen, levendig en verrijkend kan zijn. Onze doelen zijn om de positieve waarden onder kinderen te koesteren rond leren, delen en productieve leden van de samenleving zijn.


Gerund door een groep ouders die gepassioneerd zijn over vroege educatie, zijn onze verhalen ontworpen om het belang van uw kinderen in het hart te hebben. We hopen dat onze boeken miljoenen kinderen over de hele wereld vreugde zullen schenken.

Press Mentions